PszichiátriaKedves Halandó, köszöntelek a pszichiátrián, vagyis a fandomjaink világában, ahol mindenféle sorozatból, animéből, filmből, könyvből, képregényből, és egyébből megtalálhatóak a kis fejünkből kipattant történetek, ami kiegészíti, átírja, vagy egyszerűen csak porig rombolja az adott világot, hogy újra megalkothassuk azt a saját ízlésüknek megfelelően. Ha jobban tetszik mondom azt, hogy mindenféle fanfiction megtalálható. Ez talán érthetőbb mindenki számára. Igen, határozottan.Rick arrogáns, csökönyös, makacs, és elvileg csak magával foglalkozik, alkoholista és esetenként drogfogyasztó. - Bár az ő eszével mindenki az alkoholba menekülne. Morty inkább egy átlagos, kissé buta tizennégy éves srác, akinek a legnagyobb problémái közé a matek tartozik. Rick Morty überokos nagyapja, aki különböző lehetetlen, morbid és bizarr kalandokba keveri őt a multiverzum hatalmasságán keresztül. 

Heya, Poindexter! {Pepi, Gravity Falls crossover, Rick és Ford első találkozása}Öt földi fiatal és egy furcsa kék űrrobot oroszlán sosem vezethet semmi jóhoz. Lance, Hunk, Keith, Pidge és Shiro ezt a saját bőrükön tapasztalják meg. Az oroszlán elviszi őket egy furcsa bolygóra, ahol véletlenül megtalálják az alteai nép utolsó két tagját, Allura hercegnőt, és társát Corant. A srácoknak meg kell keresniük a többi oroszlánt, hogy felvehessék a harcot az űrt leigázni szándékozó fajjal, a Galrával. Ennek érdekében pedig eggyé kell válniuk, nekik kell vezetniük Voltront, az univerzum legerősebb fegyverét. 

Hiányoztál {Pepi, 7. évad és SDCC spoilerek, Shadam}

Keith átverés {Lexy, Klance, talán egy enyhe spoiler a 3. évadra}

Bohóc {Lexy, játszódik a 3. évad alatt, Klance}

Hangtalan {Lexy, Klance}

Akarom, hogy tudd {Lexy, Shadam, egy kis Klance-l}

For Forever {Lexy, 8. évad és spoiler; minimális Klance}

Képzelet {Lexy, Klance}"Ez a történet egy városról szól, egy kisvárosról, és az emberekről, akik itt élnek. Messziről olyannak tűnik, mint a többi kisváros a világban. Biztonságos, normális, ártatlan. De ha közelebbről is megnézzük, akkor észrevesszük az árnyakat. A várost Riverdale-nek hívják."*

Elkésett {Pepii, Jughead még tíz másodpercnyi távból is képes elkésni}

* Riverdale, 1. évad 1. rész, idézetEgy ikerpár, Dipper és Mabel Pines két átlagos california tizenkét éves, egészen addig, amíg a szüleik el nem küldik őket az Oregon államban található Gravity Falls nevű városkába, hogy töltsék a nagybácsijukkal a nyarat. (Zárójelben megjegyzem, hogy great-uncle, tehát nagy valószínűséggel az apai nagyapjuk testvéréhez mentek) A város először egy átlagos kisvárosnak tűnik, viszont Dipper hamarosan felfedezi, hogy semmi sem az, aminek látszik. A városka telis-tele van természetfeletti teremtményekkel és megmagyarázhatatlan eseményekkel, Dipper pedig feladatának érzi, hogy kiderítse a dolgokat. Mabel, a testvére természetesen segítségére siet ebben. Nem nagyon szeretnék róla többet beszélni, nézzétek meg magatok a sorozatot, mert valami eszméletlenül fantasztikus.


- Puppet {Pepi, BillDip}

- Végtelen világ {Pepi, BillDip, Rick és Morty utalás}

- We'll meet again {Lexy, BillDip}

- Esti mese {Lexy}

- Köszönöm {Lexy}

 - Mom, please! {Lexy, macska!Bill}
Marinette és Adrien kivételes középiskolások. Meg kell menteniük Párizst a gonosz Akumáktól, akik bárkit átalakítanak gonoszokká. Talizmánjaiknak hála szuperhősökké válnak: Marinette Katicává (Ladybug), Adrien pedig Fekete Macskává (Chat Noir). Hihetetlen gyorsan beszippantott ez a mese, nézzétek meg!

 - Búcsú {Lexy, MariChat}

 - I'm okay {Lexy, angst}
Hannah Baker átlagos volt. Mégis egy nap arra kellett kelnie a városnak, hogy a mindig vidám lány öngyilkos lett. Nem hagyott maga mögött semmit a szomorúságon és 13 darab kazettán kívül semmit. A kazettákon felsorolja azok nevét, és azon okokat, ami miatt arra a sorsra jutott, amit el akart kerülni. Clay szerelmes volt Hannah-ba, de sosem merte megmondani neki. Pedig ha megtette volna, akkor talán még ma is élhetne. Egy eléggé depresszív, de szerintem nagyon is szép sorozat, ami már a könyv olvasásánál megfogott.

- Spoiler {Lexy, Hannah és Alex}


{PUF leírás - majd egyszer jön az is, de még nem vagyunk rá készen, hogy ezt megtegyük.. Túlságosan fáj..}

- Az eltévedt üzenet {Lexy}

- Egy hideg őszi éjjelen {Pepi}

- Kapitány {Lexy}

- Mit eszünk, Papuskám? {Pepi}

Emlékül {Lexy}

- Azóta {Lexy}

- Álomban enyém vagy {Lexy}

- Félig csókolt csók {Lexy}

- Életképek {Lexy, Pepi, egyébként külön oldalként is linkelve van}
{Hamilton: An American Musical leírás, majd egyszer ezt is megírjuk. ~ We hope you are willing to Wait For It ~ )

- Wait for it, wait for it {Pepi, modern college au}
/1. /2. ?

The room where it happens {Lexy; Jamilton}


Egy világ, ahol a mítoszok életre kelnek. Egy világ, ami nagyon távol van a miénktől, mégis közel áll a szívemhez. A hely, ahol nem elég a könyvet borító alapján ítélni. Bele-bele kell néha olvasni. Miért is? Különben meghalsz!

Love You to Death {Payne}

#leírás

Zűrös reggel {Lexy}


Broken rose {Lexy}

Kezdő {Lexy}

Miattad {Lexy}

Csak egy {Lexy}

Esti séta {Lexy}

Álmatlan {Lexy}

- Ambrózia {Lexy}

- November Rain {Lexy}

*leírás helye*

Menekülő {Lexy}

Másnap {Lexy}
*leírás helye*

- Fy~ {Lexy, Fem!Merthur}

- Paent~ {Lexy, Fem!Merthur}

- Eiliad~ {Lexy, Fem!Merthur}

- Most jó {Lexy, Merthur}

- és {Lexy, Merthur}

- Titkok {Lexy, Merthur}

- Tervek {Lexy, Merthur}

6 megjegyzés:

 1. Szomorúan konstatáltam, hogy elolvastam mindet, de én türelmesen várok! Csak így tovább :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jajj, nagyon köszönjük ^^ Aranyos vagy és ígérem sietek. :) elég sok piszkozat van bent, így lehet frissíteni kéne valamit megint :D
   Addig is köszönöm, hogy olvasol ^^

   Törlés
 2. Ma találtam rá a blogra, és rengeteget olvastam. Kérdés: BBC Sherlockosat nem akarsz írni? (vagy írtál, csak én nem láttam) Az a kedvencem :-D
  De azért volt Grawity falls, ráadásul BILLDIP (fangörcsöm van) ugyh lényegében nagyon örülök...
  Köszi, hogy olvashattam :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Örülök, hogy tetszettek a gravity falls-os ficeink :3 Valamint Lexy és én is szeretnénk majd Sherlockos ficet írni, csak én lusta vagyok, ő meg most supernatural mániában van, és azt ontja magából :'D

   Törlés
 3. PUF SLASH FOREVER!!!!
  ♡♡♡♡♡☆☆☆☆☆

  VálaszTörlés