2019. január 6., vasárnap

Képzelet

Szerettem volna egy kis aranyos Klance-t és hát remélem összejött.
A fanart alkotóját hiába kutattam, nem találtam meg.
Jó olvasást!

 Lassan másfél órája forgolódik az ágyban, de Keith nem tud visszaaludni. A Nap első pillantása is rávetül már a szobára, viszont a sárga színű sötétítőnek hála, titok marad, ami bent zajlik. Egyedül az egyre fullasztóbb meleg árulkodik arról, hogy reggel van. A takarót derékig letűrte magáról és azon gondolkodik, hogy a pólót is le kellene vennie, mikor megmoccan a mellette fekvő. Lance nem ébred fel, csak a másik oldalára fordul, hogy kényelmesebb pózt találjon és észre se veszi, hogy hátat fordít Keithnek. A már ébren lévő pedig nem gondolkodik sokat, hanem gyorsan a másikhoz simul. Egy kis mosószer és tusfürdő illata van. Nem kelti fel, inkább hagyja még, hiszen oly sokszor alszik rosszul.
 Inkább a vállán lévő apró pöttyöket kezdi tanulmányozni, amik felé pislognak. Elképzeli, hogy ha szép sorban összekötné őket, akkor biztosan egy minta jönne ki belőle, esetleg egy térkép, ami hihetetlen helyekre viszi el az embert. Mindegyiknek megvan a külön története és elképzelni se szeretné, miket tudnának mesélni, ha lehetséges lenne. Keith lassan felemeli kezét és összeköt kilenc nagyobb foltot. Ez így pontosan az oroszlán csillagképe. Aztán ott van az a három, amik mintha éppen sorban állnának és várnának valami nagyon fontosra. Azután tovább vezeti ujjait egy másik, nagyobb pöttyhöz, aztán egy kisebbhez, majd ismét egy kisebbhez és végül befejezi egy szintén nagynál. Nem tudja pontosan mire emlékezteti ez a minta, de kellemes érzéssel tölti el. Egy életen át el tudná nézni.
 - Mi amor - szólal meg hirtelen Lance álmos hangon. - Mit csinálsz?
 Bárcsak ő is egy lehetne közülük. Közülük, akik sose hagyják magára.
 - Semmit. - suttogja a szólított. - Aludj nyugodtan tovább.
 Keith a puha vállakra hajol, majd a szeplős vállra csókol. Csak álmában jut eszébe, hogy az a négy pötty épp olyan, mint Lance mosolya, azonban mikor pár óra múlva felkel, már az álom elmosta ezt a gondolatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése