2019. július 14., vasárnap

Fy~

Fy~ {wlaesi} Enyém
Első alkotásom a Merlin fandomban egy Fem!Merthur.
Kép nincs, válság van.
Ajánlás: Kijának, akinek egy Cselnakost ígértem születésnapjára, de az sose fog megíródni.

 Vannak olyan pillanatok, mikor el kell dönteni, hogy mit is fogsz tenni pontosan. Lehet, hogy napokig, akár hónapokig rágódhatsz egy-egy ilyen kérdésen, de van, mikor azonnal ítéletet kell mondani. Lehetséges, hogy egy apróságnak hitt dolog, örökre megváltoztatja az ember életét. Na, ez is pont egy ilyen helyzet volt. Arthurette a tükör előtt állt, még mindig pizsamában. Tudta, hogy késésben van a munkahelyéről, de nem zavartatta magát. Jobb kezében a fogkefét tartva, kissé megigazította hatalmas, elnyűtt pólóját, amit pizsamának használt. Szemei alatt karikák éktelenkedtek, befont copfjából pedig kiszökött néhány szőke tincs. Fáradt volt, mégis döntenie kellett.
 - Egyszer videóra veszem a kínlódásod. Rosszabb vagy, mint egy királynő. - Jelent meg a tükör sarkában Merlina.
 - Ez egy komoly dolog. - Forgatta meg a másik a szemeit.
 - Igen, tényleg az. - Bólogatott megjátszott komolysággal a most érkező.
 Merlina hangja kicsit rekedt volt, ami az esti koncert után nem is csoda. Szemei alatt a tegnapról még ott felejtett smink elkenődött nyomai látszódtak. Félhosszú sötétszín haját úgy tartotta egyetlen hatalmas csatt, mintha csak az élete múlt volna rajta. A hófehér, spagettipántos topp teljesen az alakjához simult és az igazat megvallva, nem sokat takart. Szépen ívelt ajkai mosolyra húzódtak, mikor észrevette, hogy Arth őt bámulja.
 - El fogsz késni, muszáj lesz választanod. - Szakította meg végül mégis és közelebb lépett, hogy átölelhesse. Ösztönzésként egy kis rúzs foltot hagyott a nyakán.
 Vanília és erdő illata volt és Arthurette imádta. Úgy érezte, hogy senki mást nem tudna ennyire szeretni, mint az ő varázslónőjét.
 - Előbb fogat mosok és utána iszom meg a kávét. - Határozta el végre magát, aminek Merlina örült talán a legjobban.
 Hiszen a világon a legjobb dolog a kissé még mentolos, de már kávé ízű csók.

2 megjegyzés:

  1. Ez most úgy esett a lelkemnek, mint egy harapás kenyér, köszönöm az ajánlást~
    Még mindig bele vagyok szerelmesedve Arth tengernyisok szőke hajába .A. És az a rúzsfolt, meg az elkenődött smink meg az erdőillat *hanyatt vágosik székestől és hörög*
    Imádom, hogy az egészet átjárja az a csipkelődős báj, ami csak a sajátjuk, és akarok még még még~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az én lelkemnek is jól esnek az ilyen kommentek és hát Arth haja mindig is sok lesz. Miattad szerettem bele én is, szóval a te hibád :D *felsegíti a padlóról és még a széket is felállítja*
      Köszönöm és igazából, ahogy haladok, úgy néz ki lesz még még még :D

      Törlés