2021. április 20., kedd

Le rêve


Fandom: Attack On Titan
Szóval ez egy ilyen kis kísérleti Eruri, (Erwin Smith x Levi Ackerman) fanfiction, tudom, ezerszer lerágott csont, mindenki olvasott már ilyet minimum egyszer életében, mégis pár napja nem hagy nyugodni a gondolat, hogy mennyire jó szülők is lehetnének ők. Igazából modern AU, mindenki él és virul (Fogjuk rá)
Ajánlom Kijának, aki fogta a lelkemet és a titánok elé dobta, hogy azt tegyenek vele, amit akarnak...
(A dal, amit Levi dúdol)


 Erwin arra kel fel, hogy megmozdul mellette az ágy. Nem moccan, csak figyeli a zajokat, ahogyan a másik lábai a papucs után kutatnak a sötétben, majd halkan kisurran a szobából. Egyetlen ajtónyikorgásból megállapítja, hogy Levi a gyerekszobába ment. Tovább hallgatózik. Se sírás, se mocorgás, még a bébiőr sem jelez, amihez férje ragaszkodott. Erwin Smith mindig is kíváncsi ember volt, így ledobja magáról a takarót és mezítláb indul neki a háznak. A hűvös levegőtől lúdbőrös lesz. Nem kapcsol villanyt sehol, nem szeretne feltűnést kelteni, s úgy oson végig a rövid folyosón, mint egy szellem. Halk dúdolás hallatszik ki a kis helyiségből, melynek szomorkás dallama végig csorog az ember szívén. A szoba ajtaja résnyire nyitva van, hintőpor és baba illat csapja meg az orrát. Úgy látszik Levi már azelőtt felébredt, hogy elkezdődhetett volna az egész házat betöltő sírás.
 - Shh, apa itt van. - Suttogja a pici Erent ringatva és apró puszit ad feje búbjára.
 Erwin az ajtóban áll és figyeli, ahogy férje néha a kiságyban fekvő Mikasa felé néz, majd újra dúdolni kezdi azt a bizonyos dalt. A szőke férfi úgy érzi, mintha valamit elvesztett volna abban a pillanatban. Valami pótolhatatlant, mégsem bánja. Ott szeretett volna ragadni, soha többet meg sem mozdulni és csak figyelni hármójukat. A szíve át akarja törni a bordáit és valahogy ismeretlen érzés kúszik fel a torkán. Nyugalom, szeretet és hála. Régi ismerősök. Bal kezét csonka vállára teszi és egy másodpercre elhiszi, hogy mindezt megérdemlik. A gyerekszoba törtfehér falai már nem a kórházat juttatják eszébe. Már nem rezzen össze, ha át kell hajtani egy hídon az autóval. Bár még mindig vannak rémálmai arról, ahogy fuldoklik, és tudja, hogy hosszú még az út a gyógyulásig, de mindent meg fog tenni, hogy ismét olyan apa és társ legyen, amilyenre a férjének és a gyerekeiknek szükségük van.
 Levi észreveszi, hogy figyelik és Erwin régen mindig magabiztos mosolya, végre újra a régi fényében ragyog, még ha csak egy fél másodpercre is. Remegés fut át a testén és próbálja felmelegíteni magát. Talán Levi is újra tud majd úgy nevetni, mint a baleset előtt. Óvatosan leteszi Erent a kiságyba húga mellé és levegőt sem véve kisurran.
 - Csak rosszat álmodhatott. - Ad magyarázatot Levi, a fel sem tett kérdésre.
 Együtt mennek vissza a hálóba és visszafekszenek a már kihűlt paplan alá. Erwin úgy helyezkedik, hogy át tudja ölelni Levit. A nyakába fúrja az orrát és még érzi a tusfürdő illatot. Ezért a pillanatnyi boldogságért képes lenne lelke egy darabkájával fizetni.
 - Szeretem, mikor énekelsz. - Motyogta félálomban.
 A másik csak hümmög és nem kell sok nekik, hogy elaludjanak. Erwin kivételesen nem a balesetéről álmodik, hanem megtalálja azt, amit elhagyott a kisszoba ajtajában állva. Jobb kezében tartva tördeli szét egyforma darabokra azt, amit már régestelen rég három emberre bízott. A szívét.

2 megjegyzés:

  1. *bömbölteti az Eruri lejátszási listát*
    *szétolvad a képen és a babapopón középen*
    *hitetlenkedve hörög*

    A Pan's Labyrinth kurva para. Miért.
    Csak. Miért.
    Na most azt le kell szögeznünk mielőtt bármit mondok, hogy az Eruri Parenthood a legnagyobb gyengém, csak kimondja valaki és én ott termek, mint egy olvadt cukormassza, mert megérdemlik és annyira működne (hát van egy csokor kamasz kölykük, az ég szerelmére!)
    Az Erwin szemszög külön pluszpont, mert azt látom a fandomban, hogy rendre megijednek tőle és hagyják az egészet (kivéve, mikor bottom!Erwin van), pedig annyira simulékony és kellemes, akkor is, ha néha a frász kitör attól, ami a fejében zajlik. Örök hálám érte. (。・//ε//・。)
    I m á d o m ezeket az apró, de tűpontos dolgokat, hogy Levi halk, de Erwin bármikor felkel rá, hogy nem húz papucsot (mert perszehogy!), hogy Levi megérzi a dolgokat mielőtt kitörne a káosz, mert alapból rossz olvó. A hintőpor- és babaillatot, amit szinte érzek az orromban.
    Baba!Eren és baba!Mikasa külön pirospont. I mean... literálisan örökbefogadták Erent! márpedig vele együtt jár Mikasa is természetesen.(aki felé Levi odasandít, mert hiperprotective a gyerekeire)
    Szintén imádtam az utalásokat arra, hogy azért nem rózsaszín köd az élet, hogy mindkettejüket megviselte/megviseli az, ami Erwinnel történt és, hogy dolgoznak rajta, hogy fel tudja dolgozni ಥ_ಥ
    Az szívmelengető, hogy összebújnak, bár ott egy ponton átcsúsztál jelenből múltidőbe egy fél mondat erejéig.
    A vége meg annyira pazarul gyönyörű, hogy arra nem is találok szavakat, mert őszinte, karakterhű és benne van minden, szóval csak:
    (*˘︶˘*).。*♡
    Az ajánlást meg köszönöm, bármikor lehetsz titáncsali, nem mondhatod, hogy nem érte meg. Nem is fájt annyira, mikor elrágtak, igaz-e? IGAZ?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Pan's Labyrinth az egyik örök kedvencem, és meg kéne nézned... Reggel... Világosban xD
      Van egy csokor gyerekük, akiket próbálnak életben tartani, több-kevesebb sikerrel *belegondol hányan is élték túl, majd sírva elvonul*
      Erwinnel sokkal könnyebb írni, hamarabb belelátok a fejébe, és esküszöm, hogy Levivel sokkal nehezebb lenne az egész, mert túl komplex karakter nekem, akit csak elrontanék... Erwinnél annyira nem félek, mert nem tehetek benne nagyobb kárt, mint az anime xD MERTIGENISVANSZEMÉLYISÉGEMIÉRTHISZIKAZTHOGYNINCS
      Uhh, annyira örülök, hogy ezek a kis apróságok feltűntek ;__; Féltem, hogy valamit kegyetlenül elrontok velük :')
      BabaEren és BabaMikasa csak akkor alszik nyugodtan, ha egymás mellett vannak, különben hiszti lesz, csak szólok :D
      Gondolkodtam, hogy nagyon durván tömény cukormázat erőltessek le az emberek torkán, vagy azért szúrjak oda egy csipetnyi valóságot is, végül örülök, hogy megtettem és, hogy hallgattam rád, ugyanis csak jött és nem sokat gondolkodtam rajta, hogy mit is írjak. Az egyetlen biztos pont az volt, hogy Erwin áll és nézi Levit, ahogy dúdol a piciknek...
      Már javítom is azt a kis elírást, pedig azt hittem mindenhol sikerült figyelnem rá, hogy az a LepkeKaki...
      Kicsi szívem repes, hogy azt mondod karakterhűre sikeredett, mert attól még most is félek, hogy nem lett jó valami velük.
      Az ajánlást meg is érdemled, mert különben most nem feküdnék hason, mert háton nem tudok a szabadság szárnyai miatt xD Bármikor szívesen leszek TitánCsali, ha utána együtt sírjuk ki a lelkünk maradékát :'D (DE NAGYON FÁJT, DE NEM BÁNOM)
      Köszönöm, hogy ismét eladtad a lelkemet és persze, hogy olvastad <3 <3 <3

      Törlés