2017. augusztus 15., kedd

Simple Man - 25. fejezet


Új élet

A buszon ülve csomóztam ki a headsetemet. Zenét akarok hallgatni, a kurva isten megbassza az eget! Nem sokra rá sikeresen túljártam a fülhallgató-csomózó-manók eszén és már üvöltött is fülemben a Red Hot. Imádtam. Járt a fejem és próbáltam nem kiakadni az előzőleg ért hatásoktól. Jared, Jensen a Sereséknél. Elég durva párosítás. Azon végképp nem mertem agyalni, hogy hazaérek, összepakolok és reggel jövök vissza Gina lakásába. Találkozni fogok Misha "Laza Csávó Vagyok" Collinssal és a többiekkel. Mindig nyugodt, kissé fura embernek mutattam magam, de ebben a helyzetben én magam sem tudtam, hogy fogok viselkedni. Lehetőség szerint meg kell majd őriznem a hidegvérem. 

Otthon bőröndbe pakolásztam, alig aludtam valamit. Anyáék már tudták reggel a tervet, de a testvéreim nem. A kora hajnali napsugárral kelve indultam neki az új életemnek. Nórika feje búbjára nyomtam egy puszit, hisz ki tudja hogy fog reagálni a távozásomra. 

A kapuban állva megsimogattam a kutyát és nagy levegőt véve indultam felfelé a "hegyen" tanyázó lakásba. Próbaképp lenyomtam a kilincset, de én sem hittem el, mikor kinyílt. Nem zárkóztak be. Ledobtam a táskám és rávetettem magam barátnőmre és a kibaszott Jared Padalcki alvó alakjára. 
- Jó reggelt tubicák!
- Te mit keresel itt bazdmeg? - Ült fel Alexa kócosan, morcos tekintettel.
- Mit keresnék? Én leszek a fotós ezentúl. Misha szerzett állást. Látod? Nem szabadulsz. - Vigyorogtam a képébe, de láttam az arcán, hogy nem sikeres a feldolgozás. 
- Szia Réka. - Dörmögte Jared a párnába. - Keltsd fel Jensenéket. Benn alszanak. - Emelte meg hosszú karját és a folyosó felé irányított. 
Halk léptekkel megálltam a hálószoba ajtajában, aztán a nagy sóhajt követte a bomba. Az ágy hatalmasat roppant, Gina sikított, Jensen a fejébe húzta a párnát, engem meg rázott a nevetés.
- Hallod, meg foglak ölni. - Csitította Gina a pulzusát. - Mi a faszt keresel itt? Ki engedett be? Menj eeeeeel! - Nyavalygott.
- Rábasztál. - Tártam szét a két karom. - Misha szerzett állást, Így ma veletek utazom az Impalában. 
- Még mit nem. - Szólt közbe Jensen. 
- De édes vagy! - Mosolyogtam rá negédesen. - Azt hiszed van beleszólásod. 
- Alexa!! - Csavarta Gina maga köré a takarót. - Vidd ki innen!
- Réka gyere kifelé!
- Majd ha lesz kávém. - Jelentettem ki egyszerűen és bekapcsoltam a tv-t. Épp valami mesecsatorna ment és rögtön eszembe jutottak a testvéreim, de elhessegettem a csalódott arcukat. Meglesznek. 
- Jared, bal szekrény, felső polc. - Szenvedett a vörös hajú lány látványosan. 
- Mit ittál? - Csóváltam a fejem.
- Mit nem. - Szólt közbe Jensen. Ezek szerint elég hamar sikerült észhez térnie. Gina csak rádobott a fejére még egy párnát és felkászálódott. Kibattyogott a konyhába, én pedig követtem. Leült a kanapéra, lesápadt képpel nézte az éjjel elfogyott édesség mennyiséget.
- Képesek voltatok még enni? - Szörnyülködött. 
- Nem vertük magunkat zombiba. - Közölte Alexa szemrehányón. - Ja és csak tudd, szerelmet vallottál Jensennek. 

Nővére lesápadt, belőlem kitört a fetrengős röhögés. Elképzeltem hogyan is zajlott az egész, de inkább nem kérdeztem rá. Amíg Jared a kotyogós kávéfőzővel szenvedett, előkaptam a telefonomat és felnéztem twitterre. Ott azonnal egy telefont nyomkodó Jaredbe futottam. Több ezer like volt a képen, Lexy tette ki. Jared válasza ennyi volt: "Mást is levadászok még ma este..." Hangosan felnevettem és Alexa képébe nyomtam a telefont. Szerencsétlen olyan vörös lett, mint a pipacs. 
- Jared Padalecki! meg foglak ölni egyszer, Chuck engem, úgy segéljen. - Jelentette ki, de azért dobott rá ő is like-ot. Tovább pörgettem, Misha kommentárja azonnal szemet szúrt. "Én hol maradok? A vízparton?" Válaszoltam neki, hogy nemsokára találkozunk, ne aggódjon és ne érezze magát kirekesztve.

A kávé lassan lefőtt, Gina pár Algopyrin kíséretében le is tuszkolta a torkán. Jensen kómás feje imádni valóan édes volt, míg Jared egy fésűt hajkurászott a fürdőszobában. Mindenki szépen lassan összeszedte magát, lezuhanyzott és átöltözött üzemképesre. 

Felkaptuk a bőröndöket, bepakoltuk a kocsikba. A Merci Sereséknél maradt, mert Gina tudta, hogy nem jön haza 2 hét múlva hétvégén. Megegyeztek Jensennel, így az Impalába pakolt. Én szintén. Kikönyörögtem, hogy hagy menjek velük. 


A hátsóülésen terpeszkedve kezdett elkapni a gyomorgörcs. Izgultam, mint még soha. Tényleg találkozni fogok Mishával. Tényleg itt ülök a rohadt Impalában és mindenki más is ott lesz. 
- Fejezd már be a dobolást. - Szólt hátra Gina a fejét fogva. a másnapossága még mindig nem múlt el. Szívem szerint kinevettem volna, miközben rágyújtok egy cigire, de nem tettem meg. Túlságosan meg voltam szeppenve hozzá. Édes, édes új élet. Itt jövök!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése