2018. május 22., kedd

Csak egy

Biának XD Szösz :D

.


 Bianka éppen a füzetei fölött ült egy bögre kávéval és próbálta értelmezni a betűket, amik már így hajnali négy felé járva, teljesen elmosódtak előtte. Holnap, azaz ma reggel egy fontos vizsgája van és hiába tudta, hogy utolsó este már nem kellene átolvasnia az anyagot, mégse tudta megállni. Egyetlen egy dolog zavarta. A telefonja megállás nélkül villogott az ágyán, pedig már lenémította, de egyszerűen képtelen volt figyelmen kívül hagyni. Nagyjából az ötödik ilyennél felsóhajtott és feladta. Elmászva az ágyig, kezébe vette a készüléket és megnyitotta a messengert, ahol Thor képe villogott.
 - Mit akarsz már megint? - Morogta Bia álmosan és elkezdte visszatekerni az üzeneteket.
"azt hiszem tul sokat ittam... lehet, hogy reszeg vagyokk"
 A vörös lány elnevette magát. Hát persze, hogy részeg, hiszen a testvérével Lokival mentek inni és míg a fekete hajú srác tudja, hogy hol a határ, addig a szőke nem éppen érti mit jelent az, hogy mértékkel inni.
 "Biaaaa, annyira szep neved van de most komolyan annyira szep hogy imadom"
 Bianka a telefon túloldalán is elpirult, hiszen lehet, hogy alakult már közöttük valami, de még egyikük se mondott ki semmit nyíltan.
 "azt hizsem szerelmes vagyok beled"
 A lány lerakta a telefont és tudta, hogy már nem csak a vizsga miatt nem fog tudni aludni, hanem a tudat miatt is, hogy valahol a távolban Thor szereti őt.

 Thor a Valhallában ült és már nem is számolta hanyadik kört itta meg, mikor valamiért a telefon a kezébe akadt. Azonnal kikereste a lány nevét és gátlások nélkül írta meg neki, hogy mit érez.
 - Komolyan azt írtad neki, hogy szép a neve? - Nevetett mellette a testvére az asztalra borulva.
 Thor viszont az egészből csak annyit fogott fel, hogy végre meg merte tenni az első lépést. Hiszen nem hagyhatta, hogy Tony lépjen megint és lecsapja a kezéről. Most nem. Eldöntötte, hogy megszerzi a lányt, bármibe is kerüljön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése