2017. március 15., szerda

Utolsó

Angstot érzek a levegőben *-* Viszont inkább ti mondjátok meg, hogy elég szomorú-e :) Ha már ez van, akkor ERRE írtam (milyen meglepő) Destiel? Angst? Komolyan nem tudok már mit csinálni... Bocsánat?



 A lépéseket számolta. Ahogy haladtak, egyre nehezebbnek érezte a lábait. Na meg a szívét is. Nem hiába ez az utolsó útjuk együtt. Ő megpróbálta lebeszélni róla, de az öccse azt mondta, hogy nem szabad. Hiszen még vissza jöhet. Ő hitt benne.
 Castiel azonban már nem érzett semmit. Ha ember lenne, akkor talán azt mondaná, hogy ez a magány. A fájdalmas magány, ami belülről öli meg az embert. Körül nézett, de nem látta az árnyékát sehol. Inkább lehunyta a szemeit, de azok szinte azonnal ki is pattantak. Az ő arca villant be, ahogy utoljára elmosolyodik és kiejti a nevét.
 - "Cas!" - Nevetett.
 Ez az utolsó emléke róla. Az utolsó csók és ölelés. Nem akarja, hogy így legyen vége. Soha nem is akarta, hogy valaha vége legyen. Mégis most itt van. Az utolsó út, amikor az oldalán harcolhat. Most is a megszokott ballonkabátjában van, de inkább egy gyászlepelnek érzi. Viszont tudta jól, hogy meg kell tennie. Az a maradék öt lépés csak rájuk várt. Valaki beszélt, de nem értett belőle semmit. Kényszerítette magát, hogy ránézzen az arcára. Háromig számolt magában, majd lassan felemelte a fejét. A látványtól könnyek gyűltek a szemébe. Még most is mosolyog. Szinte el sem hiszi. Aztán oldalról érez egy kis bökést, mire előre lép és egy fehér virágot tesz a lakkozott felületre. A szirmok hirtelen bepirosodtak, ahogy Castiel könnyei ráfolytak. Észre sem vette mikor kezdett el sírni. Letörölte a vérkönnyeket, hogy tisztán láthassa az utolsó perceket.
 - Hiányzol már most. - Suttogta.
 Sam hangosan felsírt, ahogy a koporsó eltűnt a gödörben, ezzel örökre elrejtve Dean halott arcát.

18 megjegyzés:

  1. Lexy! Nemár! Mármint nagyon jó, imádom, de... na, de na!
    *kidörgöli az első könnycseppeket a szeméből*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sikerült? :O Ugye mindenki látta? *-* Könnycseppet mondtál? Ezazz! *-* Köszönöm :)

      Törlés
  2. ÉS TE KOMOLYAN AZT VÁROD TŐLEM, HOGY EZUTÁN MOSOLYOGVA MENJEK ALUDNI?!

    Oké, mostantól hivatalosan is Kampec Karola a nevem... Már a SupNathoz képest is pofátlanság, hányszor öltél meg. :') ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. X3 awww, ennél szebb bókot még sosem kaptam <3
      Köszönöm Kedves Kampec Karola *alliterációóó* XD

      Törlés
    2. Kedves Kampec Karola... Most már a sírástól röhögök... Vagy fordítva, na. :D

      Törlés
  3. Na ne Lexy...sikerült még jobban megsiratnod ♥ :')

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bo.. Bocsánat? Vagy nem? Atyám, már nem tudom mit kell mondanom ><

      Törlés
  4. Aaaanyiraaaaa neeeeeeem szeretleeeeeek
    Megint összetörtél ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont mint te engem >< ennek sosem lesz vége? :'D én is téged

      Törlés
  5. Te jóságos mennybéli Chuck!
    Lexym, ez éppen annyira gyönyörű, mint amilyen fájdalmas :* :* :* <3 <3 <3
    Köszönöm, hogy olvashattam ezt a csodát <3 :*
    *angst-imádó énje mélységesen örül*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy írtál ❤ próbálkoztam ^^

      Törlés
  6. Törivizsgára kéne tanulnom. Kritikát kéne írnom. A könyvet kéne olvasnom, amit már hónapokkal ezelőtt kaptam kölcsön. Ezer más dolgom lenne. És mit csinálok?
    Persze, hogy épp szívrohamot kapok a Supernatural 9. évadának fináléjától. Meg az összes többi részétől. Az összes többi évada összes többi részének minden percétől, hogy egész pontos legyek. De ebben a percben épp az előbbitől.
    That son of a bitch's really on there.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyjából nekem is ennyi különböző tevékenységet kellett volna egyszerre űznöm, amikor a Supernaturalt néztem, mégsem csináltam semmi mást, csak két hónapon keresztül daráltam a részeket, néha szívrohamot kaptam, néha sírógörcsöt, és ha már a lelkem ellopta a sorozat, abban a pillanatban, hogy belekezdtem, azt, amit esetleg hagyott belőle még apró darabokra is törte. Na és akkor így csináljon az ember mellette bármi mást. Egyszerre fantasztikus és borzasztó - én ezt pedig csak azokra a dolgokra mondom, amiket nagyon imádok. Emlékszem, amikor megnéztem a 9. rész évadzáróját, akkor fogtam magam, és idegből elmentem aludni, mert már amúgy is hajnali három környékén járt, és az is felidegesített, hogy másnap elfogok aludni, ha akkor nem megyek el aludni, így később tudtam csak elkezdeni a tizedik évadot, pedig aztán nem semmi, hogy milyen vége lett a kilencediknek. És lassan beérsz a 12. évadig, de addig még eléggé sok minden fog történni. :') Nagyon szépen haladsz vele egyébként ~

      Törlés
    2. XD Pepi, azóta nincs életünk, hogy elkezdtük.. És most bizonyítottan elloptuk egy 3.-ét XD Bocsánat Nessa. :D Na de azért a törivizsga fontos, a sorozat megvár ^^ Szóval Sok sikert :)

      Törlés
    3. Pepi, tökéletesen leírtad, amit érzek.
      A sorozat megvár, én viszont nem várom meg a sorozatot XDDD (Azért a fontossági sorrendem valami nagyon beteg. Előbb Supernatural, utána messze leszakadva minden más, ami a való élethez kötne... XD)

      Törlés
    4. Közénk tartozol :') *ördögi kacaj* érettségi a nyakunkon, de mi inkább újra nézzük a kedvenc részeinket 😂

      Törlés