2017. március 14., kedd

Elkésett

Gyengécske százszavas (igazából százhatvankilenc) fandomdebüt, Jughead Jones főszereplésével, és hát az hiszem "Welcome to Riverdale!"



 Jughead Jones valami teljesen hirtelen jött ötlet alapján úgy döntött az iskola szertárába fog költözni. Már elég régóta lakott az autós mozi épületében, de amint bezárták, neki is el kellett jönnie onnan. Az apjához nem mehetett vissza. Az anyja és a húga, Jellybean pedig jó helyen voltak ott, ahol vannak. A Nagyi legalább biztonságot nyújt nekik. 

 Általában hajnali öt körül kelt fel, hogy senki ne vegye őt észre, amikor a férfi öltöző zuhanyzóját használja, majd elmegy fogat mosni, és végül vissza a kis szertárba, eltölteni a maradék pár órát, ami az első órájáig van. És általában még így is elkésett, hogy órákkal iskolakezdés előtt fent volt, és nagyjából tíz másodpercre "lakott" az osztálytermüktől. A mai reggel sem volt máshogy, tényleg próbált beérni időben az első órára, de csak a csengő hangja ébresztette rá, hogy mennie kéne. Mivel nem híve a kapkodásnak, így a lehető legnyugodtabban pakolt be a táskájába. Kilépett a szertárból, és a terem felé sétált. Nagy levegőt vett és benyitott az ajtón. 
 - Jones, megint elkésett. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése