2017. április 10., hétfő

Utoljára

SPOILER a 12x17-re, mert még mindig nem tudom feldolgozni >_< (ezt most Pepinek ajánlom, mert én bekönnyeztem írás közben)



Arthur Ketch az a személy, akit szinte soha nem lehet meglepni. Most mégis az az ember tette meg a lehetetlent, akire egyáltalán nem számított. Hiszen a parancs világosan hangzott.
 - "Ha Michael Davies megérkezik, és viselkedése kivetni valót kíván maga után, akkor ne habozzon egy percet sem."
 A nő mindkettőjüket a főhadiszállásra rendelte és már csak Mickre vártak. Végre Ketch úgy érezte, hogy az amerikai kirándulásuk kezd kissé fegyorsulni. Nem mintha eddig munka nélkül maradt volna, de talán túlságosan hozzászokott ahhoz, hogy a másik brittel dolgozik. Hiányzott neki az a mindig higgadt, átható kék tekintet. Meg a barna tincsek, melyekbe akárhányszor beletúrt, örökké tökéletesen álltak. Pont mint most is. Ahogy állt az ajtóban, és kérdőn nézett rá. Kérdezett valamit, amire ő amutomatikusan válaszolt, majd megjelent Ő. A nő, aki tönkre tehet mindent. Aztán Mick beszélni kezdett és a szava összefolytak. A hölgy egy átható pillantást vetett Ketchre. 
 A kód megkívánta, hogy teljesítse a rá szabott feladatot. Eddigi élete során azt hitte, hogy őt nem érheti váratlan meglepetés, most mégis saját magát lepte meg, mikor a keze automatikusan a fegyver után nyúlt.
 A kód magába foglalja, hogy kérdés nélkül hajtsa végre a munkát. Mégis, ahogy lassan felemelte a pisztolyt, habozott. Ő, aki még egy gyereket is megölt, mert a kód úgy kívánta. Most csak hagyta beszélni a másikat, mert tudta, hogy ezek lesznek az utolsó szavai.
 A kód miatt húzta meg végül a ravaszt. Most már kezdett egyet érteni a férfival. Az unalmas néha tényleg tud jó lenni.

2 megjegyzés:

  1. Mire megszerettem a karaktert kinyírták. Konkrétan ez történt, én már épp diskuláltam magamban, hogy na, Mick is tök oké, bírjuk őt. ERRE NEM MEGÖLIK? ERRE NEM A SHIP MÁSIK FELE ÖLI MEG ŐT?
    utálom ezt a fandomot
    köszönöm, hogy flidézted bennem amit már majdnem eltemettem :"))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :') Nagyon szívesen. Teljesen átérzem a helyzeted, bár én Ketch-t még mindig szeretem, mert láttam megbánást az arcán ;-;

      Törlés